~penaja~

Sunday, July 25, 2010

~betul ke UTM ni ..............~

Assalamualaikum......
Salam sejahtera....
Dah macam Malaysia Hari Ini pulak...
Bersyukur kepada Allah dengan nafas yang masih dipinjamkan ini.... =)

Ok lah... Pagi-pagi lagi aku dah bercinta dengan Compaq ni... Ishh...ish...ish...Ye la...Jiran tetangga ada bagi tips, "waktu terbaik untuk on9 adalah dari 3am - 9am, sebab student UTM tengah khuyuk anyam mimpi" hahahaha.. Memang terbukti...Sumpah tak tipu... Gila laju wifi UTM...Kalah broadband swasta korang tu tau.... Tetiba rasa sayangkan UTM di pagi yang syahdu ni...hehehehehe... Sebenarnya, pagi-pagi lagi aku dah buat keje lagho... Tau tak lagho tu apa ?? Pergi google jap... Pastu baru sambung baca.... Ok, berbalik pada tujuan aku update blog ni bukan nak bercerita tentang hati yang duka lara... tidak...tidak....

tapi......

Nak kongsi, apa yang aku lihat lepas aku celik mata, sesudah bingkas bangun dari katil yang tak berapa empuk tu...hehehe.... Memang terkejut aku....

"pesal nampak putih je ni...."
"ish...betul ke tak mata ni....."
"mimpi sambil berjalan ke ni....." (ala-ala catwalk....al-maklum la baru turun katil kan....)

buka laci....
amik camera pink aku
masukkan bateri...

then.......

snap...snap....snap....

so ni hasilnya..... (editing adalah di larang sama sekali..Harap Maklum..)

Jom usha.....

welcome !!!!!


memang best cuci mata tau



matahari pun malu-malu nak tunjuk muka



tak perlu tesis tentang tahap kesejukkan UTM... Terbukti !!!




maaf.... tingkap tak servis lagi...


matahari baru bangun rupanya


memantul-mantul percikan mentari


p/s -- >> nanti i update lagi ye.... lots of love yang duka lara tiap masa...hahahaha... =)

2 comments:

Muhammad Safie said...

UTM yg indah

~misz syafa~ said...

m.safie :: indahkan.... =)) tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails