~penaja~

Wednesday, June 23, 2010

~Soalan bocor SPM dari Luna~

Pagi yang suram ni, entah apa kes aku usha-usha chatbox..Terkejut macam nak gugur jantung aku... (sempat sambut..jangan risau tau....) Terbaca satu komen cute ni... "luya: nice blog..take ur award at this http://robotkorupsi.blogspot.com/2010/06/puterisengal.html" hahaha... Aku pun terjah la dengan sepantas kilatnya... Sekali dapat hadiah lah... weeewiiittt.... Hati yang gundah gulana pun boleh riang ria Aidilfitri tau... Nak tengok award nya....Tengok bawah ni tau, jangan cemburu pula... (masih tersenyum ala jutawan poweroot...hahaha)

TAAAADAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!

cantik kan ??? dapat free tau...

1. Anda mesti beri pujian kpd pemberi Award ni..
 trimas Luna Maya...Eh Luna...hehehe...Blog awak pun cantik lah !!!
 
2. Sila beri Award kpd 10 blogger yg laen
 saya nak roger cara Luna juga !!!!! So, sila inta chatbox memasing
 
3. Anda msti memberitahu kpd 10 blogger ni
 arahan diterima....hahahaha

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great?
mungkin sebab atas kerajinan saya mengetuk chatbox orang ramai... =)

7 comments:

ladysheqa said...

aku tak setuju. ko jarang merayau di blog aku. hahaha

~misz syafa~ said...

hahahaha...........
susah la wordpress..hihihih
tak munasabah ke???

anak tajul molok said...

weee witttt ade la kat chat box sy,.maseeeeeehhh

slay said...

aku takde chat box, tak dapat la nie? :((

~misz syafa~ said...

eyra : hahaha....tanda cayang tau...hahahaha

dato' : lom cukup 10, alasan diterima...awak dpt award ok...tahniahh

slay said...

wahahaa senangnye dapat award!
hehe thanks! :))

~misz syafa~ said...

dato :: terbukti i cayang u kan...weeewiittttt =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails